Over Manz Hout

Manz-hout is ontstaan doordat ik (Pascal Doodeman) ging werken bij een werkgever in de onregelmatige diensten. Dus dat betekende veel vrije tijd overdag. Tsja wat ga je doen met de vrije tijd.
Van oorsprong ben ik opgeleid als meubelmaker/stoffeerder en jachtbouwer en heb een fascinatie voor techniek.
De fietsen gingen de schuur uit de machines en een kuub hout er in en een CNC-Portaalfrees werd aangeschaft. Ik begon met klusjes in en om het huis maar van lief en lee was ik ook bezig met opdrachten van anderen.

Waar ben ik nu mee bezig.
Het CNC frezen van logo/s en teksten in hout (ook trespa en kunststof)
Het maken van snijplanken en serveerplanken.
Produceren van mijn eigen onderhoud wax (foodsafe) voor snij en serveerplanken en keuken gerei.
Verkoop van onderhoud was en olie voor hout.
Maar ook maatwerk met eigen ideeën, zoals (bedrijf) logo’s in hout voor relatie geschenk of jubileum, 50 jarige, trouwdag, nieuwe woning of een origineel persoonlijk geschenk.

In de webshop staan onze snij en serveerplanken deze kunnen worden gepersonaliseerd, neem daar over contact op via het contact formulier. Ik ben een klein bedrijf en doe deze werkzaam heden naast mijn werk.

Met vriendelijke groet

Pascal Doodeman
Manz-hout